Engeland met de bus

Met de bus naar Engeland of Londen

Wil je minder geld van je budget uitgeven aan de reis naar Engeland of Londen zelf? Dan is het de moeite waard de tarieven te bestuderen die de verschillende bus bedrijven hanteren voor een reis naar Engeland.

Vooral de tarieven van en Flixbus naar bijvoorbeeld Londen zijn over het algemeen erg gunstig. Bij een hele vroege boeking is het al mogelijk om voor €11,99 naar Londen te reizen, maar meestal zal zo rond de €20,00 betaald moeten worden. In Nederland vertrekt de bus naar Engeland in Amsterdam en er wordt onder meer een stop gemaakt in Rotterdam. Meer informatie over waar je aan moet denken als je met de bus naar Engeland wil reizen vind je ook hier onder.

Boek Engeland met de bus

Al vanaf €11,99

Bus vanaf Amsterdam naar Londen

Met Flixbus is het mogelijk vanaf verschillende plekken vanuit Amsterdam te vertrekken naar Londen, je kan onder meer vertrekken met de bus in Amsterdam. De bus vertrekt in Amsterdam onder andere vanaf Schiphol naar Londen, maar ook is er vertrek vanaf Sloterdijk en Amsterdam Bijlmer mogelijk. Boeken doe je hier!

Bus vanaf Rotterdam naar Londen

De bus die vanuit Amsterdam naar Londen vertrekt stopt ook in Rotterdam. In Rotterdam zijn er 2 mogelijkheden om op te stappen, je kan hier opstappen op Rotterdam Zuidplein en Rotterdam CS.

Ook is het mogelijk vanuit Eindhoven en Utrecht naar Londen af te reizen met de Flixbus.

Route van de Flix Bus naar Engeland

De Flixbus rijdt via Antwerpen, Gent en Lille naar Calais en gaat met de boot mee naar Dover, om vervolgens verder te rijden naar Londen. Er zijn inmiddels veel meer bus ritten per dag dan voorheen, alleen al vanuit Amsterdam vertrekken er 5 bussen op een dag. Vanuit Eindhoven, Utrecht, en Rotterdam zijn er nog extra mogelijkheden. Aankomst in Londen is bij het Victoria Coach Station. Hier zijn er aansluitingen op de Undergound-lijnen Victoria lineDistrict line en Circle line.

Ook andere busbedrijven bieden voordelige reizen aan naar Engeland. In veel gevallen gaat het om groepsreizen. Er is meestal van alles wat. Van korte stedentrips naar Londen tot aan twee weken durende rondreizen langs verschillende steden. Een van de voordeligste aanbieders bij ons bekend is bijvoorbeeld Kras.nl, met Kras kun je busreizen naar Londen boeken.

met de bus naar engeland