IJmuiden – Newcastle overtocht met de Ferry

Met de ferry van IJmuiden naar Newcastle

Wil je de overtocht naar Engeland maken met de Ferry van IJmuiden naar Newcastle? Dan is DFDS je aangewezen Ferry maatschappij. De overtocht van IJmuiden naar Newcastle is een cruiseferry, met onder meer restaurants, bars, entertainment en hutten aan boord is dit een overtocht waar je je niet snel verveeld. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen met onder meer het ORCA Wildlife center aan boord, Jack’s Treasure Hunt en de Kidz’ Club

Met de ferry: verbinding IJmuiden naar Newcastle

De veerboot van IJmuiden naar Newcastle is de snelste ferry route naar Schotland. Je vaart per luxe ferry naar het Noord Engelse Newcastle en vanaf Newcastle is het dan nog slechts een uur rijden tot je bij de Schotse grens bent.

De ferry naar Newcastle vertrekt dagelijks om 17.30 vanuit IJmuiden. Vervolgens breng je de nacht aan boord door in je eigen hut, en kan je bijvoorbeeld een auto of camper meenemen, en kom je vervolgens anderhalve dag na wegvaren om 09.15 ’s ochtends aan in Newcastle

Overtocht IJmuiden – Newcastle:

  • 2 overnachtingen in een eigen comfortabele hut (bij een retour dus 1x heen, 1x terug overnachting)
  • Inchecken begint vanaf 13.00 tot 16.45 waarna de boot vertrekt om 17.30
  • De ideale route voor een een vakantie in Noord-Engeland of Schotland
  • Al vanaf €186,- per persoon te boeken op basis van 2 personen en een auto.

De reistijd / reisduur voor de overtocht van IJmuiden naar Newcastle bedraagt 16.45 uur in totaal. Ga je de andere kant op, met de ferry van Newcastle naar IJmuiden ben je 15.45 uur kwijt aan reistijd.

Met de ferry van Newcastle naar IJmuiden

De ferry van Newcastle naar IJmuiden is in principe een redelijk identieke overtocht, alles is alleen een half uur eerder.

Inchecken voor de overtocht van Newcastle naar IJmuiden begint zodoende om 12.30 en stopt om 16.45, boarden begint om 13.00 en de boot vertrekt naar IJmuiden om 17.00 om 2 dagen later al om 09.45 in de ochtend in IJmuiden aan te komen.

Algemene informatie overtochten van IJmuiden naar Newcastle – Cruiseferry

Wanneer je plannen hebt voor Schotland of Noord Engeland is de overtocht vanaf IJmuiden naar Newcastle. In de middag vertrekt (zowel heen als terug) de veerboot en vanaf dan kunnen de beentjes omhoog, want alles aan boord is geregeld. Aan boord van de veerboot vind je verschillende restaurants, van buffets tot bistro’s. Gegeten? Dan kan je de bar in, of naar het casino of de bioscoop, genoeg te doen dus.

Bekijk de aanbieders van de verschillende ferries naar Engeland

DFDS-Seaways-aanbieding

StenaLine-aanbieding

P&O-ferries-aanbieding